Rollin' blog

Filmkritikák! Humor! Ingyen sapka!

Rollin' blog

három fajta ember van: aki tud számolni, meg a blogolók

Új postfajta: Trailercsokor

2014.03.23. - Fratelli Szólj hozzá!

Nos, eddig nem is értem miért nem csináltam, de kb hetente csinálni fogok egy kisebb gyűjteményt bemutatókból, amik tetszenek/lenyűgöztek/lepetéztem tőlük és egy kis véleményt írok róla. Álljunk is neki.

 

Ez a pénzel bármire rálehet venni egy átlagos embert dolgot elég királyul tálalja, meg az egész kivitelezés pofás. Mennyire király nyitása van, te jó ég. Remélem a film végig tartja ezt a minőséget.

 

 

 

Azt a szentségit, ez mennyire ütősnek néz ki! Swarczi, egy nagyon jó rendező, és sok sok töltény. A rendező előző műve, az end of watch hatalmas kedvencem, mivel egyszerre nagyon életszagú szereplőkkel van tele, meg kő kemény akcióval. Mondjuk ez a film tuti hogy inkább az akcióra fog koncentrálni.

 

 

Most komolyan, mekkora ötlet James Brown életéről filmet csinálni? Egy eseményekkel teli életet látni vásznon mindig jó, és ha ez nem elég, viccesnek, hangulatosnak tűnik és ha nem elég, a zene egyik fontos korszakát fogják a drága hollywoodiak elénk tárni.

 

 

Oké, lehetséges hogy végre csinálni fognak egy jó Godzilla filmet? Mert trailer alapján eléggé úgy tűnik. Bizonyára több szálon fog futni, sanszos hogy más szörnyek is lesznek, fucking Bryan Cranston lesz a főszereplő és végre tényleg veszélyforrásnak tűnik egy marhanagy gyík, nem bárgyúnak. Meghülyülök ha elcseszik.

 

 

Mikor ezt az előzetest leültem megnézni, biztos voltam benne hogy valami éhezők viadala nyúlás akar majd lenni, de hála istennek többnek tűnik. Egy igazán pofás rejtély van az arcunkba tolva, feszkóval fűszerezve. Mondjuk ez még bárhogy elsülhet. 

 

 

Ezt a videót még mindig emésztgetem. Őrült, nagyon egyedinek tűnő film. Szeressük az ilyet. Fogalmam sincs hogy mit lehetne róla írni. Csak nyűgözzön le majda film annyira, hogy ha majd le akarok ülni írni róla, ugyanezt érezzem.

 

 

Na ez eléggé wtf kategória. Bepillantást nyerhetünk Egy elvont zenész életébe, aki nem mellesleg vámpír és ha ez nem elég, Tom Hiddleston alakítja. Ezt a mondatot se hittem volna hogy valaha leírom. Kicsit Drive feelinget érzek, egy nagyon elvont, és deresszív filmnek tűnik.

 

 

Boxtrooools :D Idén is lesz egy Paranorman a moziban, mondjuk ez nem tűnik annyira elrugaszkodottnak. Egy aranyos gyerekfilmnek tűnik egy egyedi kis világban.

 

 

..Mi?Lawrence Fishburne? Tehén? Na erre basszus fölkapja az ember a fejét, de szerencsére azért megjelent egy békésebb trailer is a signal-hoz:

 

és még így sem sokkal tisztább, de ha egy filmet a discrit 9-hoz hasonlítanak, akkor arra van miért várni. Egyébként valami nagyon őrült filmnek tűnik, én ezt várom a legjobban a felsoroltak közül. 

Címkék: trailercsokor

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr695874876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása