Rollin' blog

Filmkritikák! Humor! Ingyen sapka!

Rollin' blog

három fajta ember van: aki tud számolni, meg a blogolók

trailercsokor 2

2014.04.01. - Fratelli Szólj hozzá!

Eredetileg úgy terveztem, hogy minden vasárnap fogok egy trailercsokrot csinálni, de sajnos mint a legtöbb kritikával ezzel is sikerült elcsúszni. Nembaj, cserébe több bemutatót néztem meg!

 

Nem hinném hogy bárkit, aki a filmek iránt érdeklődik elkerült ez a trailer. Az eddigi legnagyobb x-men film hatalmas léptekkel közeledik felénk, tele nagy színészekkel és még nagyobb küzdelemmel, még pedig magával a kipusztulás ellen való harc. Tuti hogy a kelleténél több szerepet kap Jennifer Lawrence mivel momentán hollywood no. 1 női színésze, de asszem ezen mindenki túl fog lendülni.

 

 

Ezt most nem azért szúrtam be, mert az átlegnál többnek tűnik ,csupán azért mert a végignézett trailerek közül kb 5 darab volt kézikamerás horror, ami az előzetesében lelövi a film fontos jeleneteit, és kb megmutatja hogy mi a film vége. Komolyan nem érné meg legalább egy rejtélyes trailert csinálni, ahol nem lövik le az összes parás jelenetet, meg a film végét?

 

Ha jól tudom egy manga képregény ennek a sci-finek az alapja, ami kb magyarázza nálam az állati nagy kardot amit Emily Blunt suhintgat. Ennek a filmnek minden adva van hogy irtó jó legyen, király főszereplő duó, mangák általában jó alapnak szolgálnak, nagyon látványos, egyszerüen minden megvan ahhoz hogy örök kedvencé váljon. Egyetlen egy félni való van, mégpedig az hogy ha nem olyan az eredeti mű vége, ami tetszik hollywoodnak, akkor átírják..és az már sokszor tett tönkre filmeket.

 

 

Ezek az angolok milyen arcok! Csinálnak egy botrányfilmet a világ legmocskosabb rendőréről, és skótnak állítják be. Ez olyan mint amikor a legutóbbi James Bond filmben elkellet menekülniük egy olyan helyre, ahol még az elektronika se jelent veszélyt, és Skócia felé vették az irányt...na, de maga a film! McAvoy egyre több jó szerepet kap, és ha ez nem elég, több britt híres arc feltűnik benne. Kőkemény fekete humorú film ez, akinek tetszettek a Guy Ritchie sötét humorú filmjei, annak ez is fog.

 

 

A  folytatása a pár éve hatalmas sikert aratott akciófilmnek, ami elvileg történetet is kap...mármint rendeset. Ha annyira kő kemény lesz mint az előző, akkor tuti ez is siker lesz.

 

 

A mátrix és felhőatlasz alkotói egy újabb alkotással állnak a közönség elé. Egy nagyon király színészgárdával nézünk szembe, és egy olyan díszlettel, ami engem valamiért a riddick 2-re emlékeztet. Egy békésebb sci-fi, sok durrantgatás, nem hinném hogy csalódást fog okozni.

 

 

TINI NINDZSA SHREKKEK TÁMADÁSA!

 

 

Az év randifilmje? Nálam annak tűnik, csupa jó színész, szép történet, tele zenéléssel. Love it.

 

 

Egy dokumentum film korunk legnagyobb DJ-iről? Én sosem rajongtam a tuc-tucért, de ennek a filmnek tuti lesz közönsége. Bepillantást nyerhetünk egy hatalmas koncert előkészületeihez, a dj-k lelkivilágába. Még az én rocker szemem is felcsillant.

 

 

Egy teaser jelent meg a majmok bolygója 2-höz. Oké, az első rész meglepően jó volt, és ez se tűnik rossznak. Mi a fene történik, elég necces alapokról építkező filmekből csinálnak jó filmeket? Király

 

Hát ennyi volt az eheti termés, remélhetőleg jövőhét vasárnap ismét lesz trailercsokor, stabil időpontot kritikának pedig még mindig nem találtam, de szerintem holnap vagy holnapután már lesz újabb bejegyzés. Ha bármi óhaj sóhaj lenne filmek terén, amiről a közönség olvasni szeretne, azokat várom kommentben. 

Címkék: trailercsokor

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr465888939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása