Rollin' blog

Filmkritikák! Humor! Ingyen sapka!

Rollin' blog

három fajta ember van: aki tud számolni, meg a blogolók

Trailercsokor #3

2014.04.06. - Fratelli Szólj hozzá!

ez sem volt egy mindennapi hét a trailerek terén.

 

 

Ez a film egyszerre borzasztó és érdekes. Menő desing, Scarlett segget rúg, és úgy tűnik hogy jó akcióhős, nem csak jó szuperhős. Viszont ha valaki az agyát 100% kihasználja, miért képes olyan dolgokra mint ő? Lesz mit megmagyarázni.

 

 

Tom Hardy egyre több király szerepet kap, egy maffiás, nagyon feelinges kis filmel van dolgunk, Gandolfinivel. Azt hiszem ez egy thriller-dráma kedvelőnek kötelező darab lesz.

 


Gyönyörű kamerázás, tinik életét bemutató film, sanszosan fricska a közoktatásra vagy a társadalomra és benne van Val fuckin' Kilmer. Jó randifilmnek tűnik

 


Azért mert nem vagyok keresztény lehetek jó ember! Egy olyan időt mutat be, amikor ez még egy elég durva mondat volt. Dráma, nagyon szép környezet, és egy emberi történetnek tűnik, sok mondanivalóval.

 

 

Ez elsülhet nagyon jól, és bemutathatja reálisan egy háború borzalmait, vagy lehet egy fos propaganda. Reméljük a legjobbakat. A háborúkból és azok borzalmaiból sosem fogunk kifogyni, kellenek az ilyen alkotások.

 


Miajóistent láttam? Ez kicsit művész és nagyon őrültnek tűnik. Na ez bármilyen lehet.

 

 

Kiörgedett akciósztárok korukon poénkodva segget fognak rúgni, sok cameo, és töltényhüvely, és marhanagy robbanások. Azt hiszem nem fogok csalódni.

Címkék: trailercsokor

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr945965279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása