Rollin' blog

Filmkritikák! Humor! Ingyen sapka!

Rollin' blog

három fajta ember van: aki tud számolni, meg a blogolók

(másnapos) trailercsokor #5

2014.04.27. - Fratelli Szólj hozzá!

A reggelt túlélni próbáló blogger kalandjai következnek. A múltheti trailercsokor elmaradása miatt ma is meg holnap is megfog jelenni egy csokor, ezzel a közérdekű közleményt is letudtuk. Addig is kommentben várok jó megoldásokat a fejfájás ellen.

 

 

Nemtudom mennyire direkt ez, de amióta Hoffman eltávozott a színészlegendák közül, meglehetősen sok film jelenik meg vele. Lehet h csak most indult be volna újra nagyon a karierje, de lehet h csak kihasználják a helyzetet. Minden esetre viszont ez a film állatnak tűnik, egy visszafogottabb hét pszichopatának tűnik.

 

 

 

Huhh, na ez sem tűnik szarnak. A történet szerint Ben apó felesége eltűnt/megölték és a nyomozás alatt szépen lassan ő is a gyanúsítottak közé kerül, és ahogy elnéztem, ő is kezd szépen lassan megkattanni. Azért ez egy nem egy új ötlet, de ha hozzávesszük hogy David Fincher film, és a jó színészi gárdát, hogy könyvadaptáció, no meg a trailerből kivehető hangulatot, pofás kis alkotásnak tűnik.

Atya úr isten ennek a magyar címe Holtodiglan.

 

 

 

Asszem idén is van egy horrorfilm amit tuti megnézek, végre nem valami jupscare-rel szívató film.

 


Basszus lassan minden héten megjelenik egy trailer az új x-menhez, elég durván elkezdték reklámozni. Sőt, USÁ-ban már mindenféle reklámokban is feltünnek a kedvenc  mutánsaink, borzasztó nagy reklámkampánya van a filmnek, mondjuk nem csoda, horribilis összegből készül a film.

 


 

Wow mi történt Dexterrel. Na ez döfi, egy jó odabaszós trhillernek tűnik, és a trailerben egy jól felépített rejtélyt is kapunk, csa nehogy most derüljön ki, hogy Michael C. Hall csak sorozatokban jó.

 

 

Na ez méginkább hét pszichopata feeling, és én azt a filmet nagyon szeretem.

 

 

Cilnt Eastwood rendezi, és Christoper Walken ez egyik főszereplő. Kell több érv?

 

Eddig bírtam ezzel a fejfájással, Fratelli mára elteszi magát, egy csomag fájdalomcsillapítóval.

Címkék: trailercsokor

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr146092383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása