Rollin' blog

Filmkritikák! Humor! Ingyen sapka!

Rollin' blog

három fajta ember van: aki tud számolni, meg a blogolók

10 film, ami sanszos hogy feldobja a nyaradat

2014.05.22. - Fratelli Szólj hozzá!

A mai bejegyzés kritika helyett egy lista lesz, mégpedig a nyári filmáradat fontosabb cseppjeivel a középpontban. Vágjunk is bele!

10. Get on up!

A film James Brown életét fogja bemutatni, ami hát kicsit sem egy unalmas alap. Balhés arc volt, börtönt is megjárta, hihetetlen fontos alapokat fektetett le a zene világában, minden megvan ebben a filmben ahhoz, hogy nagyot üssön. Színészek terén nagy nevek nincsenek benne, viszont a rendezői széket elfoglaló Tate Taylornak köszönhetjük a Help-et, ami egy nagyon jól sikerült darab. Minden okunk megvan rá hogy várjuk. Egy biztos, ez a bemutató kilóra megvett.

 

9. How to train your dragon 2

Az első rész hatalmas sikere után jó pár évvel később érkezik a folytatása, ami azt jelenti (általában), hogy elég idejük volt arra, hogy megint olyat alkossanak, mint az első rész. Az előzetes után pedig biztos is vagyok benne, hogy ez a film marhajó lesz, igazi animációs film, lesz benne minden, biztos hogy bármilyen korosztályú néző eltud majd rajta szórakozni. 

 

8. Expendables 3

Őszintén nehéz elhinnem, hogy valaki miután elolvassa a film címét, nem tudja hogy mire számítson. Akcióhősök hada, nagy robbanások, kemény mondatok, nehéz egy ilyen filmet nem várni. És benne lesz Wesley Snipes!!

 

7. Jupiter ascending

Na ez már egy érdekesebb darab. A mátrix és felhőatlasz (és még sok csodának) az íróduójának új filmje lesz ez, egy elég erős sci-fi alkotásnak tűnik, egy olyan látványvilággal, amilyennek a chronicles of riddick kellet volna lennie, ha nem sikerült volna olyan furcsára. Egy erős sztorival rendelkező filmre számítok, kemény akciójelenetekkel, bár a főszereplőválasztást kicsit furcsának tartom, amúgy a színészi gárda jónak tűnik.

 

6.22 Jump street

A 21 Jump street folytatásában az a különleges, hogy szinte a teljes gárda egyben maradt, a főszereplőktől az írókig mindenki maradt. Ezért szinte teljesen biztos, hogy olyan lesz, mint az első rész, ami a nézőknek vagy jót vagy rosszat jelent. Egy abszurd, durva de nagyon vicces film volt az előző, remélem hogy a folytatása is tud olyan jó lenni, mint az első rész, mert én nagyon sokat röhögtem rajta.

 

5. A million ways to die in the west

Jézus úr isten talán az utóbbi pár év egyik legviccesebb filmje a Ted volt, én imádtam, erre annak a filmnek a kreálója fogja magát és csinál egy beteg vadnyugatos filmet, saját magával a főszerepben (és a többi színész sem lesz akárki, pl előkerül Liam Neeson is). Remélem nem cseszi el a tag, ha lesz olyan jó mint a Ted, tuti megpróbálkozom újra a family guy-al.

 

4. Sin city: a dame to kill for

Istenem hány évet kellet várnom arra, hogy végre megjelenjen ez a film. Az egyik kedvencem folytatása, egy kemény, fekete humorú, borzasztóan egyedi látványvilággal rendelkező film lesz, ami szomorú, hogy ebből úgy tűnik hogy Tarantino kimarad, csak Frank Miller és Robert Rodriguez fogja ezt a filmet összerakni. Színész terén itt is parádé lesz, Jessica Alba, Bruice Willis, Joshep Gordon-Levitt és még sokan mások.

 

3. Edge of tomorrow

Tom Cruise ismét sci-fibe vágja a fejszéjét, méghozzá egy főszereplő duó tagja lesz, Emily Bluntal fogják ketten az ellenséget aprítani. A film alapjául egy manga, az "All You Need Is Kill" című alkotás, ami biztató számomra, a legtöbb mangának ugyanis rendesen megvan írva a sztorija. A történet szerint a föld egy idegen fajjal áll háborúban és Tom újra és újra átéli a végső csatát, aminek sajnos ugyanaz a vége, meghal és az emberiség elveszti a háborút az idegenek ellen. Nem tudja mit kéne tennie, és ekkor fut össze Emily Bluntal, aki a háború egy ikonikus arca, és ketten elkeseredett harcba szállnak a történet haladtával egyre elérhetetlennek tűnő győzelemért. El tudom hinni a filmről, hogy lesz olyan jó, mint a district 9.

 

2. X-men: days of future past

Jesus, hol is kezdjem. A film az eddig csinált leggrandiózusabb x-men film. Horribilis mennyiségű pénzt kaptak a készítői és tele lesz híres színészekkel.A mű több idősíkon fog futni, egy a félresikerült jövőben, egy pedig a múltban, ahol még van esély arra, hogy elkerüljék a katasztrófális világvége felé vezető utat. Ennél több igazán nem derült ki a filmről, de már most érkeznek az előzetes kritikák róla, amik igen biztatóak. Fuck remélem felér majd az avengers-el.

 

És a no. 1 film amit legjobban várok, nem más mint

A guardians of  the galaxy!

Igen, azt a filmet várom a legjobban, amiben egy beszélő mosómedvét fogunk látni. A marvel eddigi legdurvább agymenése lesz ez. A film röviden arról fog szólni, hogy egy csapat bűnöző megpróbálja menteni a világot. Sima, tipikus történet, amit egy képregénytől megszokhatunk. De mint mindig, a marvelnél a maradék űr kitöltése dob nagyot a filmeiken. Lesz benne akció, gonoszokból vált hősök, egy teljesen bolond alakulat, biztos vagyok benne hogy állati jó lesz.

Címkék: top 10 nyári film 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-kocka.blog.hu/api/trackback/id/tr326197106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása